Žloutková omáčka na ryby
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 271 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1576 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 555.3 mg
- Draslík 175.2 mg
- Vláknina 2770 mg
- Vitamín A 2770 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uvařené žloutky utřeme s olejem a promícháme s vínem a rybím vývarem. Směs šleháme nad párou do zhoustnutí. 
- 
                                2Potom přidáme citronovou šťávu, nasekané kapary, nadrobno nakrájenou okurku a sardelovou pastu. Vše dobře promícháme. 
- 
                                3Omáčku podáváme k vařeným nebo pečeným rybám. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        