Bramborový salát s řepou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 380 g Celer sterilovaný
  • 150 g Červená řepa sterilovaná
  • 100 ml Majolka
  • 3 kávová lžička Cukr moučkový
  • 9 ks Brambory vařené ve slupce
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 403 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 919 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 1131.6 mg
  • Vláknina 18035 mg
  • Vitamín A 18035 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené brambory ve slupce oloupeme.

  • 2

    Celer a řepu vysypeme ze sklenic a necháme vykapat. Papriku a cibuli nakrájíme na malé kousky, přimícháme k řepě a celeru. Přidáme pokrájené brambory a vše promícháme.

  • 3

    Trochu osolíme, přidáme majolku a cukr rozmíchaný v octě.

  • 4

    Necháme hodinu odležet.

Komentáře k receptu