Balkánské skopové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 216 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 5.2 mg
 - Draslík 567.9 mg
 - Vláknina 7739.5 mg
 - Vitamín A 7739.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a necháme chvíli proležet.
 - 
                                2
Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, petrželku nadrobno posekáme. Vše promícháme s masem, necháme odležet asi 4 hodiny.
 - 
                                3
V zapékací míse zahřejeme tuk a vložíme připravenou směs. Pod poklicí zprudka dusíme do měkka. Nemícháme, jen mísou občas zatřeseme.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.