Filé obalované v sýru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 525 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 81 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 227.8 mg
 - Draslík 66.5 mg
 - Vláknina 871.5 mg
 - Vitamín A 871.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé nakrájíme na tenké plátky, osušíme, osolíme a necháme asi 15 minut odležet.
 - 
                                2
Plátky filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nastrouhaném sýru. Porce osmažíme na oleji po obou stranách dozlatova.
 - 
                                3
Hotové plátky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.