Bulharský skopový guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Brambory
  • 200 g Mrkev kořen
  • 200 g Skopová kýta
  • 10 g Česnek
  • 150 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 327 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 246 g
  • Sodík 210 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 530.4 mg
  • Vláknina 13503.5 mg
  • Vitamín A 13503.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, osolíme a okořeníme. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

  • 2

    Potom přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.

  • 3

    Při podávání posypeme každou porci nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu