Vepřová játra na zelenině
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 4 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 301 mg
- Draslík 612.2 mg
- Vláknina 3807 mg
- Vitamín A 3807 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná játra nakrájíme na hranolky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, očištěné papriky nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka. 
- 
                                2Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a vyjmeme ji. Do oleje přidáme játra a zprudka smažíme 2 minuty. Přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání smažíme ještě 4 minuty. Nakonec játra osolíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        