Norské rybí karbanátky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 6 g
- Sodík 171 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 128.9 mg
- Draslík 81.3 mg
- Vláknina 2898.2 mg
- Vitamín A 2898.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zmrazené rybí filé, vařenou rýži i oloupanou cibuli umeleme, promícháme s vejcem, mlékem, moukou a solí. Vše dobře propracujeme. 
- 
                                2Ze směsi tvarujeme karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance. 
- 
                                3Karbanátky smažíme v pánvi na oleji do zlatova. 
- 
                                4Podáváme s bramborovu kaší a zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        