Kaše s nízkým obsahem alergenů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1113 kcal
 - Sacharidy 133 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 300 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 133 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1265.3 mg
 - Vláknina 25760 mg
 - Vitamín A 25760 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 126.9 mg
 - Vitamín E 16.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.
 - 
                                2
Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.