Čínské zelí s kraby
Suroviny
- 500 g Zelí čínské
 - 100 g Krab
 - 125 ml Vývar z hovězích kostí
 - 1 kávová lžička Maizena - kukuřičný škrob
 - 0.5 kávová lžička Glutasol
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 511 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 16.3 mg
 - Draslík 522 mg
 - Vláknina 3144.8 mg
 - Vitamín A 3144.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté zelí nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Ve woku na rozehřátém oleji smažíme prolisovaný česnek tak dlouho, až začne vonět. Potom přidáme kraby, zelí a za stálého míchání krabí maso propečeme. Přilijeme přísady do omáčky, přivedeme k varu a dusíme, dokud zelí zcela nezměkne.
 - 
                                3
Nakonec omáčku zahustíme kukuřičným škrobem.