Brambory vařené ve vývaru

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory
  • 250 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 238 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 3.1 mg
  • Draslík 1032.5 mg
  • Vláknina 9459 mg
  • Vitamín A 9459 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory pokrájíme na kostky a dusíme v menším množství vývaru 15 - 20 minut.

  • 2

    Měkké brambory posypeme jemně nasekanou petrželkou, podáváme jako přílohu.

Komentáře k receptu