Salát z vařeného hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 400 g Hovězí maso vařené
  • 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 133.3 mg
  • Draslík 54.6 mg
  • Vláknina 1311 mg
  • Vitamín A 1311 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 3.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu promícháme s kečupem, hořčicí, octem, cukrem a pepřem.

  • 2

    Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí vmícháme do ochucené majonézy.

  • 3

    Nakonec salát podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu