Plněné datle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 70 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Petržel - nať
  • 25 ks Datle
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 13933 kcal
  • Sacharidy 3750 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 93 g
  • Uhlovodany 3749 g
  • Cholesterol 7.2 mg
  • Draslík 34810.4 mg
  • Vláknina 670133 mg
  • Vitamín A 670133 mg
  • Vitamín B6 12.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 51.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo ušleháme se sýrem, solí, pepřem, hořčicí a prolisovaným česnekem do pěny.

  • 2

    Vypeckované datle podélně rozkrojíme nebo jen rozevřeme a pomocí zdobícího sáčku naplníme připravenou směsí. Navrch položíme snítku petrželky.

Komentáře k receptu