Kořeněné krůtí plátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Krůtí prsa
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 171 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 81.3 mg
  • Draslík 345.1 mg
  • Vláknina 70.1 mg
  • Vitamín A 70.1 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá krůtí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Maso pokapeme olejem a po obou stranách opečeme na pánvi.

  • 2

    Kečup promícháme s hořčicí, cukrem a špetkou muškátu. Směsí potřeme opečené plátky, vložíme do trouby a dopečeme doměkka.

Komentáře k receptu