Salát z krevet a fazolí s bazalkou a sušenými rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Krevety tygří - loupané
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 400 g Cizrna konzervovaná
  • 10 ks Bazalka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 2 polévková lžíce Limetková šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 673 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 78.8 mg
  • Draslík 511.6 mg
  • Vláknina 20518.2 mg
  • Vitamín A 20518.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krevety, cizrnu, fazole a česnek smíchejte se šťávou z limetek a olejem, přidejte natrhané lístky bazalky, osolte a opepřete.

  • 2

    Vše promíchejte, překryjte a nechte přes noc uležet.

  • 3

    Podávejte při pokojové teplotě.

Komentáře k receptu