Brazilská polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.5 kostka Polévkové kostky Vitana
  • 50 g Cibule
  • 100 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Olej rostlinný
  • 50 g Fazole červené sterilované
  • 1 ks Paprika zelená
  • 0 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 194 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 29 mg
  • Draslík 166.2 mg
  • Vláknina 4880.8 mg
  • Vitamín A 4880.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasekáme cibuli, kterou necháme zpěnit na oleji, a krátce ji osmahneme s drobně pokrájeným hovězím masem.

  • 2

    Podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme.

  • 3

    Ke skoro měkkému masu přidáme sterilované fazolky, na proužky nasekané zelené papriky a vše zalijeme masoxovým vývarem.

  • 4

    Okořeníme špetkou kmínu, majoránky a dovaříme doměkka.

Komentáře k receptu