Grundle v oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 795 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 209 mg
 - Bílkoviny 76 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 346.2 mg
 - Vláknina 7348 mg
 - Vitamín A 7348 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině rozpáleného oleje osmažíme cibulku. Zalijeme 600ml vody, necháme 10 minut vařit a pak scedíme.
 - 
                                2
Na zbytku oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, brambory a rajčata. Zeleninu podlijeme cibulovým vývarem a vaříme do změknutí.
 - 
                                3
K uvařené zelenině přidáme utřený česnek a rybky pokrájené na menší kousky.
 - 
                                4
Vaříme ještě 15 minut, poté přelijeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odstát.
 - 
                                5
Servírujeme s plátky citrónu a sekanou petrželkou.