Turecké brambory

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 hrst Kmín celý
  • 0.25 l Hovězí vývar základní
  • 1 kg Brambory
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 124 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 257 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 729.9 mg
  • Vláknina 8508.3 mg
  • Vitamín A 8508.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné brambory vložíme do vymazaného pekáčku olivovým olejem, osolíme a okmínujeme.

  • 2

    Trochu podlijeme vývarem a dáme péct doměkka.

  • 3

    Když je třeba, pokrm trochu podlijeme.

Komentáře k receptu