Lovecký kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 30 g Tuk
  • 200 g Brambory
  • 30 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 6 g Tymián čerstvý
  • 200 g Mrkev kořen
  • 500 g Skopová kýta
  • 30 ml Protlak rajčatový
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 355 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 138 g
  • Sodík 95 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 7.1 mg
  • Draslík 281.5 mg
  • Vláknina 7785 mg
  • Vitamín A 7785 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájíme na kostky, cibule načtvrtíme a obojí osmahneme na tuku. Přidáme protlak a dusíme pod poklicí 30 minut.

  • 2

    Osolíme, podlijeme a opět dusíme 30 minut.

  • 3

    Brambory oloupeme, pokrájíme na kostky, mrkev nakrájíme na kolečka a obojí zeleninu společně s hráškem přidáme k masu. Vaříme na mírném ohni doměkka.

  • 4

    Podáváme sypané sekaným tymiánem.

Komentáře k receptu