Pěna z králičích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 100 g Játra králičí
  • 10 g Olej rostlinný
  • 1 hrst Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 2.5 mg
  • Draslík 23.8 mg
  • Vláknina 1237.5 mg
  • Vitamín A 1237.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.

  • 2

    Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.

  • 3

    Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.

  • 4

    Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.

Komentáře k receptu