Okurky s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Majolka
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Kečup
  • 2 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 balení Tuňák v oleji
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 615 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 127 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 124.1 mg
  • Draslík 737.9 mg
  • Vláknina 5079.5 mg
  • Vitamín A 5079.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané okurky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek.

  • 2

    Rozkrájíme je na kousky a dáme na 10 minut povařit do osolené vody.

  • 3

    Poté je necháme okapat.

  • 4

    Promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí.

  • 5

    Touto směsí naplníme okurky a na talíři je polijeme majolkou, do které jsme přidali kečup.

  • 6

    Dáme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu