Okurky s tuňákovou náplní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Okurka salátová
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 275 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 132 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 131.7 mg
  • Draslík 724.9 mg
  • Vláknina 5260.8 mg
  • Vitamín A 5260.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.

  • 2

    Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.

  • 3

    Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.

  • 4

    Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.

  • 5

    Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.

  • 6

    Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu