Hovězí po makedonsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 384 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 357 g
- Sodík 119 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 110.6 mg
- Draslík 224.9 mg
- Vláknina 13772 mg
- Vitamín A 13772 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku. 
- 
                                2Vše dusíme doměkka. 
- 
                                3Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit. 
- 
                                4Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo. 
- 
                                5Podáváme teplé. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        