Kořeněné králičí řízky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 576 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 381 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 250.7 mg
 - Draslík 729.2 mg
 - Vláknina 719.4 mg
 - Vitamín A 719.4 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králičí hřbet a zadní nohy vykostíme, naporcujeme, omyjeme a mírně naklepeme. Maso osolíme a potřeme směsí sójové omáčky, chilli koření a prolisovaného česneku. Necháme několik hodin odležet v chladu.
 - 
                                2
Každý řízek obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
 - 
                                3
Řízky podáváme s opečenými bramborami nebo se smaženými hranolky.