Drůbeží játra pečená v troubě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Játra drůbeží
  • 500 ml Hovězí vývar základní
  • 1 kávová lžička Koření grilovací
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 309 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 610 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 440.5 mg
  • Vláknina 1731.5 mg
  • Vitamín A 1731.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 49.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pekáčku rozehřejeme olej a máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Do základu vložíme očištěná drůbeží játra a okořeníme je.

  • 2

    Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka a během pečení podléváme vývarem.

  • 3

    Upečená játra osolíme, zahustíme hladkou moukou a ještě krátce podusíme.

Komentáře k receptu