Bramborové noky s rukolou

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 70 g Ořechy vlašské
  • 150 g Šunka dušená
  • 120 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 300 g Bramborové noky
  • 1 hrst Rukola
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 724 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 567 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 61.5 mg
  • Draslík 413.8 mg
  • Vláknina 8210 mg
  • Vitamín A 8210 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dle návodu uvaříme noky.

  • 2

    Šunku nakrájíme a přidáme ji s lučinou, očištěnou rukolou a sekanými vlašskými ořechy do mísy.

  • 3

    Uvařené noky scedíme, přidáme do mísy a promícháme.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu