Penne ala Puttanesca
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
 - Sacharidy 78 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 876 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 20.3 mg
 - Draslík 481.6 mg
 - Vláknina 5111.5 mg
 - Vitamín A 5111.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a část vody necháme stranou.
 - 
                                2
Na pánvi na olivovém oleji orestujeme oloupaný, nasekaný česnek a nasekané ančovičky. Přidáme černé olivy, kapary a očištěné, nakrájené feferonky. Vše ještě chvíli restujeme.
 - 
                                3
Potom přilijeme víno a přidáme omytá, rozpůlená cherry rajčata. Podusíme asi 5 minut.
 - 
                                4
Nakonec vmícháme uvařené těstoviny s trochou vody, ve které se vařily, vsypeme nasekanou petrželku a podusíme do odpaření tekutiny.