Paprikový vepřový bok
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 889 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 81 g
 - Sodík 270 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 108 mg
 - Draslík 821.1 mg
 - Vláknina 22104 mg
 - Vitamín A 22104 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý vepřový bok vložíme do hrnce s vařící osolenou vodu, s oloupanou cibulí a s pepřem a uvaříme doměkka. Maso necháme ve vývaru částečně prochladnout.
 - 
                                2
Potom bůček vykostíme a ještě teplý nakrájíme na plátky. Potřeme je prolisovaným česnekem a obalíme v mleté paprice.