Paprikový vepřový bok

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřový bok
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 889 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 81 g
  • Sodík 270 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 108 mg
  • Draslík 821.1 mg
  • Vláknina 22104 mg
  • Vitamín A 22104 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.9 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý vepřový bok vložíme do hrnce s vařící osolenou vodu, s oloupanou cibulí a s pepřem a uvaříme doměkka. Maso necháme ve vývaru částečně prochladnout.

  • 2

    Potom bůček vykostíme a ještě teplý nakrájíme na plátky. Potřeme je prolisovaným česnekem a obalíme v mleté paprice.

Komentáře k receptu