Smažený ředkvičkový špíz

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Zakysaná smetana
  • 10 ks Ředkvička
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pažitka
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.56 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 257 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 329 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 162.3 mg
  • Draslík 456.5 mg
  • Vláknina 4764.4 mg
  • Vitamín A 4764.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme ředkvičky a na špejli napíchneme 5 ředkviček, které jsme obalili v trojobalu.

  • 2

    Špíz osmahneme ze všech stran.

  • 3

    Pikantní dip připravíme smícháním zakysané smetany se solí, pepřem a česnekem. Nakonec vmícháme nasekanou pažitku.

Komentáře k receptu