Ovocný salát s liči a karambolou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 ml Džus pomerančový
  • 1 ks Karambola
  • 2 ks Papaya
  • 6 ks Broskve
  • 8 ks Liči
  • 4 polévková lžíce Likér broskvový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1229 kcal
  • Sacharidy 301 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 36 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 301 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 4530.9 mg
  • Vláknina 63800 mg
  • Vitamín A 63800 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1147.8 mg
  • Vitamín E 65 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pomerančový džus svaříme a zhoustlý necháme vychladnout. Ochutíme broskvovým likérem nebo sirupem.

  • 2

    Papáji podélně rozřízneme a část dužin vydlabeme.

  • 3

    Liči oloupeme a dužinu nakrájíme, karambolu rozkrojíme na slabé plátky. Broskve zbavíme slupky a nakrájíme na menší kostky.

  • 4

    Pokrájené ovoce smícháme s džusem a naplníme vydlabané papáji.

  • 5

    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu