Panádová nádivka z mouky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 905 kcal
  • Sacharidy 110 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 9450 mg
  • Vitamín A 9450 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 57.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, osolíme a přivedeme k varu. Nevaříme, pouze necháme probublat a ihned sejmeme z plotny. Za stálého míchání přisypeme mouku.

  • 2

    Vyklopíme na rozpálenou pánev a vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Necháme vychladnout.

Komentáře k receptu