Panádová nádivka z mouky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 905 kcal
 - Sacharidy 110 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 245 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 9450 mg
 - Vitamín A 9450 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 57.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, osolíme a přivedeme k varu. Nevaříme, pouze necháme probublat a ihned sejmeme z plotny. Za stálého míchání přisypeme mouku.
 - 
                                2
Vyklopíme na rozpálenou pánev a vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Necháme vychladnout.