Vepřové ražniči v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rajčata
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Zelí kysané
  • 500 g Vepřový bok
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 795 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 252 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 107.5 mg
  • Draslík 735.5 mg
  • Vláknina 8544.3 mg
  • Vitamín A 8544.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.

  • 2

    V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.

  • 3

    Ražniči podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu