Polévka z ryb a s paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Jeseter ruský
  • 400 g Bělice
  • 2 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 6 ks Paprika zelená
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 549 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 777.9 mg
  • Vláknina 7670 mg
  • Vitamín A 7670 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 100.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.

  • 2

    Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.

  • 3

    Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.

  • 4

    Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.

  • 5

    Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.

Komentáře k receptu