Kebab z jehněčí kýty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 664 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 485.1 mg
 - Vláknina 1168 mg
 - Vitamín A 1168 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jehněčí maso z kýty nakrájíme na menší kousky, které dáme do mísy.
 - 
                                2
Maso opepříme, osolíme, navrch dáme pokrájenou cibuli, přelijeme
 - 
                                3
1,5 dl olivovým olejem a necháme uležet skoro 1 hodinu v chladu.
 - 
                                4
Naložené maso bez cibule napícháme na jehly a grilujeme na roštu.
 - 
                                5
Během grilování maso potíráme olejem z marinády.
 - 
                                6
Hotový kebab podáváme posypaný sladkou paprikou.