Vývar s mladou zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 18 g
- Sodík 854 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 389 mg
- Draslík 375.9 mg
- Vláknina 2677.4 mg
- Vitamín A 2677.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Drůbeží vývar přivedeme k varu. 
- 
                                2Karotku a brukev nakrájíme na kostičky, kohoutí maso na malé kousky. Jakmile se vývar začne vařit, vše do něj nasypeme a povaříme 25 až 30 minut. Dochutíme solí a pepřem. 
- 
                                3V malém kastrůlku uvaříme žloutky natvrdo a vidličkou je rozdrolíme. Do talíře vložíme vždy jeden žloutek a zalijeme horkým vývarem s masem a zeleninou. Ozdobíme posekaným kerblíkem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        