Vývar z vepřového masa

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Vepřové kotlety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 173 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 226 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 57.5 mg
  • Draslík 535.4 mg
  • Vláknina 4788.3 mg
  • Vitamín A 4788.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová žebírka omyjeme a vložíme do studené vody, přivedeme k varu. Osolíme a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.

Komentáře k receptu