Dip s vepřovým a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 15 g
- Sodík 2492 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 330.5 mg
- Vláknina 1453.7 mg
- Vitamín A 1453.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chilli papričky máčíme 15 minut v horké vodě. Po usušení je v hmoždíři utřeme se solí, 4 stroužky česneku a na wok pánvi směs smažíme 4 minuty.
-
2
Na wok pánvi rozehřejeme olej a smažíme 1 prolisovaný stroužek česneku a chilli pastu. Po 30 vteřinách přidáme vepřové maso a po dalších 30 vteřinách rajče nakrájené na kousky, vodu a opět promícháme. Po odpaření vody přilijeme rybí omáčku, promícháme a přidáme koriandr nasekaný najemno a pokrájenou cibulku.
-
3
Dip rozdělíme do misek.