Slaná silvestrovská podkova

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Šunka dušená
  • 500 g Listové těsto
  • 300 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Rohlíky bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 662 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 250.3 mg
  • Draslík 67.5 mg
  • Vláknina 3740.7 mg
  • Vitamín A 3740.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z listového těsta vyválíme placku, pokrájíme šunku, sýr, vařená vajíčka a rohlíky na malé kostičky, promícháme s dvěma syrovými vejci, posypeme petrželkou a poklademe na těsto.

  • 2

    Zavineme jako závin a stočíme do tvaru podkovy. Pečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova.

  • 3

    Hotové krájíme na řezy.

Komentáře k receptu