Slaná silvestrovská podkova
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 662 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 250.3 mg
 - Draslík 67.5 mg
 - Vláknina 3740.7 mg
 - Vitamín A 3740.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z listového těsta vyválíme placku, pokrájíme šunku, sýr, vařená vajíčka a rohlíky na malé kostičky, promícháme s dvěma syrovými vejci, posypeme petrželkou a poklademe na těsto.
 - 
                                2
Zavineme jako závin a stočíme do tvaru podkovy. Pečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova.
 - 
                                3
Hotové krájíme na řezy.