Zeleninový brodet
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 239 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 13 g
- Sodík 586 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 705.5 mg
- Vláknina 11531.5 mg
- Vitamín A 11531.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a v hrnci osmažíme na oleji dozlatova. 
- 
                                2Cukety a kedlubny očistíme, opláchneme a pokrájíme na malé kostky. 
- 
                                3Rajčata s pórkem opláchneme a pokrájíme na kolečka. 
- 
                                4Očištěný česnek s opláchnutou petrželkou posekáme nadrobno. 
- 
                                5Všechnu pokrájenou zeleninu postupně klademe do mísy, dobře ji promícháme se solí, mletou paprikou a pepřem. 
- 
                                6Na usmaženou cibuli dáme všechnu zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě doměkka. 
- 
                                7Veškerá šťáva ze zeleniny se během vaření vydusí. 
- 
                                8Zeleninu podáváme teplou i studenou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        