Omáčka Bagna routou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Ančovička - filety
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 27 mg
  • Draslík 215.2 mg
  • Vláknina 929.7 mg
  • Vitamín A 929.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olivový olej, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek, nasekané ančovičky, vinný ocet a cayenský pepř šleháme v misce metličkou do zhoustnutí.

  • 2

    Omáčku podáváme v létě ke všem druhům syrové zeleniny.

Komentáře k receptu