Omáčka Bagna routou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 27 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 27 mg
- Draslík 215.2 mg
- Vláknina 929.7 mg
- Vitamín A 929.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olivový olej, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek, nasekané ančovičky, vinný ocet a cayenský pepř šleháme v misce metličkou do zhoustnutí.
-
2
Omáčku podáváme v létě ke všem druhům syrové zeleniny.