Grilovaný pstruh na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 32 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 ml Víno bílé
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 8 ks Kopr čerstvý
  • 1 kg Pstruh
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 477 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 138 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 145 mg
  • Draslík 1100 mg
  • Vláknina 5068 mg
  • Vitamín A 5068 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno můžeme smíchat s hoblinami dřeva vhodného k uzení a necháme 1 hodinu stát, ale nemusíme.

  • 2

    Pstruhy potřeme olejem, položíme na ně kroužky cibule, citronu, kopr a grilujeme asi 15-20 minut, poté ho pokapeme vínem.

Komentáře k receptu