Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Kopr čerstvý
  • 1 ks Citrony
  • 0.5 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3.6 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 813 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 137.6 mg
  • Draslík 782.1 mg
  • Vláknina 3493.8 mg
  • Vitamín A 3493.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, opepříme, potřeme máslem. Grilujeme 10 minut a poté přendáme na mísu.

  • 2

    Zbylé máslo rozpustíme, smícháme s jemně nakrájenou okurkou a nasekaným koprem. Nalijeme na pstruhy, ozdobíme petrželkou a dílky citronu.

Komentáře k receptu