Lahůdkový salát z ředkviček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 g Pepř černý mletý
  • 200 g Mozzarella
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 15 ks Ředkvička
  • 15 ks Rajčata
  • 1 ks Citrony
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 288 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 562 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 39.5 mg
  • Draslík 1083 mg
  • Vláknina 14515 mg
  • Vitamín A 14515 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 74.9 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do hlubší mísy.

  • 2

    Přidáme na půlky nakrájená žlutá rajčata, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.

  • 3

    Nakonec každou porci posypeme nakrájenou mozzarellou.

Komentáře k receptu