Lahůdkový salát z ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 562 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 39.5 mg
 - Draslík 1083 mg
 - Vláknina 14515 mg
 - Vitamín A 14515 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do hlubší mísy.
 - 
                                2
Přidáme na půlky nakrájená žlutá rajčata, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.
 - 
                                3
Nakonec každou porci posypeme nakrájenou mozzarellou.