Lahůdkový zeleninový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Salát ledový
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Kukuřice cukrová nakládaná
  • 1 ks Dresink farmářský
  • 1 ks Olivy nakládané
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 592 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 776 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 769.7 mg
  • Vláknina 12297.3 mg
  • Vitamín A 12297.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.1 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salát opláchneme, nakrájíme na proužky a rozdělíme na talíře. Okurku nakrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a dáme na salát.

  • 2

    Posypeme kukuřicí a nasekanými olivami a pokapeme dresinkem.

  • 3

    Můžeme přidat ředkvičky, papriku nebo jinou zeleninu.

  • 4

    Podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu