Masová směs s mozzarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Parmezán
  • 10 g Sůl
  • 10 g Bazalka
  • 100 g Mozzarella
  • 100 g Pesto rajčatové
  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 8 ks Bageta
  • 1 ks Cibule
  • 5 stroužek Česnek
  • 0.13 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1890 kcal
  • Sacharidy 290 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 5136 mg
  • Bílkoviny 102 g
  • Uhlovodany 290 g
  • Cholesterol 115 mg
  • Draslík 1183.6 mg
  • Vláknina 27192.5 mg
  • Vitamín A 27192.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na drobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle. Po zhnědnutí přidáme mleté hovězí maso a v restování pokračujeme, dokud maso nezačne pouštět šťávu. Pak přidáme bazalku, osolíme a na směs nalijeme rajčatový protlak. Vše promícháme a dusíme doměkka.

  • 2

    Na rozkrojené bagety naneseme lžící masovou směs, kterou posypeme nadrobenou mozzarellou a nastrouhaným parmezánem. Takto připravené bagety dáme na 10 minut zapéct na gril.

  • 3

    Podávat můžeme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu