Polévka s tyrolskými knedlíčky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hrubá
  • 50 g Tuk
  • 140 g Vepřová uzená plec
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 0.125 l Mléko polotučné
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 567 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 1281 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 109.8 mg
  • Draslík 1060 mg
  • Vláknina 2092 mg
  • Vitamín A 2092 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Postup při přípravě tyrolských knedlíčků je stejný jako při přípravě žemlových knedlíčků s tím, že přidáme uzené maso nakrájené na malé kostičky.

Komentáře k receptu