Omáčka z rybízu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Džem rybízový
  • 150 g Jogurt bílý
  • 1 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 50 g Kečup
  • 150 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 30 ml Ocet jablečný
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 46.1 mg
  • Draslík 68.9 mg
  • Vláknina 197.1 mg
  • Vitamín A 197.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smetanu vyšleháme s jogurtem, kečupem a rybízovým džemem. Poté přimícháme mletou papriku, cayenský pepř a ocet. Vše dle chuti osolíme a opeříme.

Komentáře k receptu