Pečené brambory s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 232 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 99.8 mg
 - Draslík 798.3 mg
 - Vláknina 2860 mg
 - Vitamín A 2860 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Předehřejeme troubu na 200 stupňů Celsia. Brambory propícháme vidličkou a pečeme v předehřáté troubě 1 hodinu.
 - 
                                2
Zhruba 15 minut před tím, než jsou brambory pečené, rozehřejeme grilovací pánev, vytřeme ji kukuřičným olejem a opékáme na ní kuřecí maso 5 minut po každé straně. V misce si rozděláme jogurt a pesto.
 - 
                                3
Brambory překrojíme podélně na poloviny, kuřecí maso nakrájíme na plátky. Brambory upravíme na talíře, na ně rozdělíme plátky masa a přelijeme jogurtem. Jídlo doplníme ledovým salátem.