Omáčka s fenyklem a pomerančem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 35.4 mg
 - Draslík 423.6 mg
 - Vláknina 6645.3 mg
 - Vitamín A 6645.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle opečeme fenykl nakrájený na kostičky. Poté zalijeme anýzovým likérem, vínem a rybím vývarem. Vše přivedeme k varu. Celou směs vaříme tak dlouho, dokud tekutina mírně nezhoustne. Jakmile tekutina zhoustne, přimícháme do směsi dílky pomeranče, pomerančovou šťávou a holandskou omáčku. Podle chuti přidáme sůl a pepř.
 - 
                                2
Podáváme s pečeným candátem.