Vepřová panenka s tymiánem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 555 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 37 g
- Sodík 738 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 135.5 mg
- Draslík 1033.2 mg
- Vláknina 7607.5 mg
- Vitamín A 7607.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, přidáme nahrubo nakrájený česnek, snítky tymiánu a bobkový list. Osolíme, opepříme a vaříme ve 170 ml vody na mírném ohni asi 15 minut. 
- 
                                2Paprikovou klobásu nakrájíme na plátky, promícháme s mletou sladkou paprikou a přidáme k masu. Jako poslední přimícháme vepřové sádlo. 
- 
                                3Dusíme v odkryté nádobě, dokud se voda neodpaří. 
- 
                                4Podáváme horké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        