Litá čokoláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 100 g Čokoláda hořká
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 g Čokoláda bílá
  • 1 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 19.9 mg
  • Draslík 105.6 mg
  • Vláknina 1800 mg
  • Vitamín A 1800 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme si formičky, do kterých budeme lít čokoládu.

  • 2

    Vymažeme je máslem a necháme ztuhnout v lednici.

  • 3

    Tmavou čokoládou rozpustíme s 50g másla 2 lžícemi mléka.

  • 4

    Po rozpuštění nalijeme do formiček a dáme na půl hodiny do lednice.

  • 5

    Bílou čokoládu připravíme stejně.

  • 6

    Formičky s čokoládou uložíme do lednice na 2-3 hodiny. Potom je vyklopíme.

Komentáře k receptu